Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Η Γιουβέντους έβλεπε την… γκέλα να έρχεται στη Βερόνα, όμως με δύο γκολ του Ντιμπάλα η Μεγάλη Κυρία πήρε τη νίκη με 1-3 και παρέμεινε στο -1 από τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Κροτόνε δεν είχε περιθώρια για απώλειες, αν και τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Βερόνα.

Ο Ματουιντί στο 6΄ άνοιξε το σκορ για τη Γιούβε με κοντινό πλασέ από τα αριστερά, αλλά αυτό δεν πήρε από κάτω τους παίκτες της Βερόνα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59΄ ο Κάσερες με τρομερό σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

O χρόνος πίεζε την Γιουβέντους, όμως ο Ντιμπάλα πήρε πάνω την κατάσταση και καθάρισε το ματς.

Αρχικά στο 72΄ με σουτ στη κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην «Κυρία», ενώ πέντε λεπτά αργότερα χόρεψε την άμυνα της Βερόνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Έτσι η Γιούβε μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στους 47 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η Νάπολι. Στους 41 ακολουθεί η Ίντερ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE