Ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση του 2017 (photos)

Ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση του 2017 (photos)

Με πρωινή προπόνηση, η τελευταία για το 2017, συνεχίστηκε σήμερα (31/12) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (31/12) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και δίτερμα.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο AEK ARENA (Τετάρτη 03/01, 19:00) θα είναι και πάλι πρωινές.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση του 2017”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE