Ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση του 2017 (photos)

Ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση του 2017 (photos)

Με πρωινή προπόνηση, η τελευταία για το 2017, συνεχίστηκε σήμερα (31/12) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (31/12) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και δίτερμα.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο AEK ARENA (Τετάρτη 03/01, 19:00) θα είναι και πάλι πρωινές.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση του 2017”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE