ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ: Ένας θάνατος από χιονοστιβάδα και χιλιάδες εγκλωβισμένοι

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ: Ένας θάνατος από χιονοστιβάδα και χιλιάδες εγκλωβισμένοι

Βαριά χιονόπτωση στις Γαλλικές Άλπεις προκάλεσε τον εγκλωβισμό τεσσάρων χιλιάδων τουριστών οι οποίοι σκόπευαν να μεταβούν σε τουριστικά θέρετρα της περιοχής για την Πρωτοχρονιά.

Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι 3,500 τουρίστες παγιδεύτηκαν στους αυτοκινητοδρόμους όταν σημειώθηκε έντονη και παρατεταμένη χιονόπτωση και αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε καταφύγια. Επίσης άλλοι 500 τουρίστες που αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Σιαμπερί αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε πρόχειρα καταλύματα.

Στην επαρχία Σαβουά ο συναγερμός για χιονοστιβάδες ήταν στο επίπεδο 4 με μεγαλύτερο το 5. Το Σάββατο ένας 22χρονος σκιέρ έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Βαλ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE