ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ: Ένας θάνατος από χιονοστιβάδα και χιλιάδες εγκλωβισμένοι

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ: Ένας θάνατος από χιονοστιβάδα και χιλιάδες εγκλωβισμένοι

Βαριά χιονόπτωση στις Γαλλικές Άλπεις προκάλεσε τον εγκλωβισμό τεσσάρων χιλιάδων τουριστών οι οποίοι σκόπευαν να μεταβούν σε τουριστικά θέρετρα της περιοχής για την Πρωτοχρονιά.

Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι 3,500 τουρίστες παγιδεύτηκαν στους αυτοκινητοδρόμους όταν σημειώθηκε έντονη και παρατεταμένη χιονόπτωση και αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε καταφύγια. Επίσης άλλοι 500 τουρίστες που αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Σιαμπερί αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε πρόχειρα καταλύματα.

Στην επαρχία Σαβουά ο συναγερμός για χιονοστιβάδες ήταν στο επίπεδο 4 με μεγαλύτερο το 5. Το Σάββατο ένας 22χρονος σκιέρ έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Βαλ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE