Ετοιμάζει… μεταγραφική «βόμβα» η Ρεάλ με Κέιν!

Ετοιμάζει… μεταγραφική «βόμβα» η Ρεάλ με Κέιν!

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο το καλοκαίρι του 2018 εμφανίζεται η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνει «γη και ύδωρ» για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star Sunday», οι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα προσφέρουν 150 εκατομμύρια λίρες (169 εκατομμύρια ευρώ) και τον Ουαλό διεθνή μεσοεπιθετικό Γκάρεθ Μπέιλ στους «Πετεινούς» του Λονδίνου στο τέλος της σεζόν 2017-18, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο Άγγλο σούπερ σταρ και σκόρερ 56 τερμάτων μέσα στο ημερολογιακό έτος 2017.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE