Παραμονή πρωτοχρονιάς με… ανακοινώσεις από Ατλέτικο Μαδρίτη (photos)

Παραμονή πρωτοχρονιάς με… ανακοινώσεις από Ατλέτικο Μαδρίτη (photos)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε τους Ντιέγκο Κόστα και Βιτόλο, τους οποίους θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά μετά την απαγόρευση μεταγραφών!

Η πώληση του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι στην Ατλέτικο είχε επισφραγιστεί το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η ισπανική ομάδα ήταν υπό τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών και έτσι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

Από το Γενάρη όμως ο Ντιέγο Κόστα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα της Μαδρίτης.

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την προσπάθεια να επιστρέψω. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολιτογραφημένος Ισπανός.

Παράλληλα, η Ατλέτικο ανακοίνωσε και την επιστροφή του Βιτόλο, μιας και τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Βιγιαρεάλ, μιας και δεν είχε δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει όπως και τον Ντιέγο Κόστα.

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE