ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε να δει τα πυροτεχνήματα και… ίσα που γλύτωσε – Έπεφταν βροχή πυροβολισμοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε να δει τα πυροτεχνήματα και… ίσα που γλύτωσε – Έπεφταν βροχή πυροβολισμοί

Σε καταγγελία προέβη 21 χρονη δεκαπέντε λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου με αφορμή βολίδες που χάλασαν το γιορτινό κλίμα.

Όπως σημειώνουν πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, η παραπονούμενη βγήκε στη βεράντα οικίας, που πήγε για να περάσει την αλλαγή του χρόνου, με σκοπό να δει τα πυροτεχνήματα.

Ενώ κρατούσε το κινητό της, αυτό δέχτηκε βολίδα πυροβόλου όπλου με αποτέλεσμα να σπάσει.

Όπως κατέδειξαν οι έρευνες, οι βολίδες έπεφταν κάθετα και πιθανά να αφορούσαν πυροβολισμούς στον αέρα κατά την αλλαγή του χρόνου.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE