Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου
Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.

Πρόκειται για συμφωνία που θα στοιχειοθετήσει ένα κοινό Σχέδιο Δράσης αναφορικά με τα περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης, κάτι που πρότεινε η Κυπριακή Δημοκρατία διά μέσου του υπουργού Γεωργίας Νίκου Κουγιάλη.
Η πρόταση στηρίχθηκε στην άποψη ότι η θαλάσσια ρύπανση επηρεάζει περισσότερες από μια χώρες στην περιοχή, ενώ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια μόνο χώρα.
Η συμφωνία έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κύπρο, εφόσον η θαλάσσια ρύπανση είναι πιθανή και εξαιτίας των υδρογονανθράκων.
Όπως δήλωσε στον «Φιλελεύθερο» ο Νίκος Κουγιάλης «είναι κάτι που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε από μόνοι μας».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




