Πρωτοχρονιάτικα γεννητούρια στην Πάφο – Έφεραν στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι

Πρωτοχρονιάτικα γεννητούρια στην Πάφο – Έφεραν στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι

Ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι γεννήθηκε στις 11:47 σήμερα πρώτη ημέρα του νέου χρόνου στην Επαρχία Πάφου.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε σήμερα Πρωτοχρονιά στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο από Ελληνοκύπριους γονείς με καισαρική τομή και ζυγίζει 3,870 κιλά.

Σύμφωνα με τον Γυναικολόγο Μιχάλη Χρυσοστόμου και τον Παιδίατρο Ανδρέα Ελευθεριάδη τόσο η μητέρα του όσο και η μικρούλα είναι καλά στην υγεία τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE