Σοκ στην Λιμόζ, απεβίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου

Σοκ στην Λιμόζ, απεβίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση για την Λιμόζ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ συνόδευσε τον ερχομό του 2018, καθώς ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών.

Φορτέ υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Παραμονής για την Πρωτοχρονιά και δεν κατάφερε να επιζήσει. Πρόκειται για μία εμβληματική προσωπικότητα στην Λιμόζ καθώς την υπηρέτησε ως παίκτης (πρωταθλητής Ευρώπης 1993), προπονητής, ενώ τα τελευταία χρόνια διατελούσε καθήκοντα προέδρου.’

Η διοίκηση του συλλόγου μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση, χαρακτήρισε τον Φορτέ γενναίο και παθιασμένο με το μπάσκετ, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE