ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2018…

Θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2018…

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, καθώς από αύριο (2/1) θα επαναρχίσουν οι «μάχες» για το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια:Παναγιώτης Τούμπας

Μια εξ αυτών των ομάδων είναι και η Ανόρθωση, η οποία την Τρίτη (2/1 -17:00) το απόγευμα θα μεταβεί στο Μακάρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα πάει “κομπλέ” αφού το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Όλοι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Δόξα, δείχνοντας όρεξη και διάθεση για να «χτυπήσουν» το πρώτο «διπλό» του 2018.

Σίγουρα οι στόχοι για την Ανόρθωση δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί κι έτσι στα εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η «Κυρία» θα πρέπει να δείξει το απαιτούμενο πάθος και συγκέντρωση έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της που έθεσε από την αρχή της εφετινής περιόδου.

Φυσικά στο στρατόπεδο του Βαρωσιώτικου συλλόγου δεν βλέπουν τόσο μακριά, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι, γι αυτό άλλωστε όλοι έχουν ρίξει το βάρος της προετοιμασίας για το ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς.

Η  «Κυρία» θέλει να αποφύγει την «παγίδα» στο Μακάρειο, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την ανεβάσουν στην κορυφή, περιμένοντας παράλληλα κάποιο στραβοπάτημα από την ΑΕΚ, κι από τις άλλες ομάδες έτσι ώστε να ανοίξει και την ψαλίδα της βαθμολογίας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός παρά το γεγονός ότι διανύουμε μέρες γιορτών ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς και μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στον αυριανό (2/1) αγώνα είναι με τους, Αρούς κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Σιβού (δεξιά), Πράνιτς (αριστερά) και Σιντελνφελτ με Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να πάρει θέση αμυντικού μέσου ο Οικονομίδης στην θέση του τιμωρημένου αρχηγού της “Κυρίας”, Ζοάο Βίκτορ ενώ στο αρχικό σχήμα πολύ πιθανόν να βρεθέι και ο Γκάντσεφ. Ο Ραγιος για άλλο ένα παιχνίδι θα πάρει ρόλο 10αριού.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή οι Αμπντουλάγιεφ και Σισέ θα αγωνιστούν στα «φτερά» ενώ στην κορυφή θα επιστρέψει ο Καμαρά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top