Στο σπίτι του Προέδρου της Δόξας (Ανόρθωση)

Στο σπίτι του Προέδρου της Δόξας (Ανόρθωση)

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο από την ίδια στήλη, ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» έκανε το πάρτι της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του έχοντας καλεσμένους αρκετούς γνωστούς από τον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων στο σπίτι του ισχυρού άνδρα της Δόξας και μάνατζερ βρέθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, ο Καμαρά, ο Καλό αλλά και ο Σισέ τους οποίους εκπροσωπεί η δική του εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι τρεις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές, θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του «Καραβίδα» για το πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».