ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται στη θάλασσα - Οκτώ νεκροί

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται στη θάλασσα - Οκτώ νεκροί

Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται στη θάλασσα έπειτα από ανατροπή ταχύπλοου σκάφους με περίπου 50 επιβαίνοντες έξω από τη νήσο Καλιμαντάν, στην Ινδονησία, ανακοίνωσαν σήμερα τα σωστικά συνεργεία.

Η εθνική υπηρεσία διάσωσης αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως είναι ακόμη άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων του ναυαγίου, καθώς αγνοούνται 28 από τους επιβαίνοντες, ενώ έχουν διασωθεί 20 άλλοι.

Οκτώ νεκροί έχουν ανασυρθεί.

Το σκάφος απέπλευσε από το Τανζούνγκ Σελότ και κατευθυνόταν στο Ταρακάν, στην ινδονησιακή πλευρά της Βόρνεο. Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αίτια της ανατροπής του ταχυπλόου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE