Πανέτοιμη για τη «μάχη» κόντρα στην Ομόνοια

Πανέτοιμη για τη «μάχη» κόντρα στην Ομόνοια

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αλκή, ενημερώνει για την τελευταία προπόνηση της “Αθάνατης” ενοψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Με προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Η τεχνική ηγεσία έχει καταστρώσει το πλάνο της για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους.

Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Τρίτη (02/01/2018) στο “da Noi Αμμόχωστος – Επιστροφή” και η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00.

Επίσης ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2018″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.