Η έκπληξη του… κίτρινου Άγιου Βασίλη σε δύο μικρούς «Λέοντες»! (pics)

Η έκπληξη του… κίτρινου Άγιου Βασίλη σε δύο μικρούς «Λέοντες»! (pics)

Η επίσημη ΑΕΛ ενημερώνει για τη μεγάλη έκπληξη που περίμενε δύο μικρούς φίλους της ΑΕΛ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν του επισκέφθηκε για να τους μοιράσει δώρα, ο… κίτρινος Άγιος Βασίλης!

Αναλυτικά:

“Ho Ho Ho!! The Yellow Santa Claus is here!!!! Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη μικρή Κυριακή και το μικρό Σωτήρη παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η τυχερή οικογένεια του διαγωνισμού μας που έστειλε γράμμα στον Κίτρινο Άγιο Βασίλη και η ευχή τους έγινε πραγματικότητα!!”.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη ΑΕΛ:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE