Παυλόπουλος: Όταν οι γείτονες παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε το σωστό δρόμο

Παυλόπουλος: Όταν οι γείτονες παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε το σωστό δρόμο

Μήνυμα προς την Άγκυρα, μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση του Τούρκου στρατιωτικού, έστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε σε εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

 

«Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους και συνέχισε: «Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE