Του δείχνει την πόρτα εξόδου ο Πέτεφ!

Του δείχνει την πόρτα εξόδου ο Πέτεφ!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ Φαμπρίτσιο Σίλβα Ντορνέλα βρίσκεται κοντά στην πόρτα εξόδου από το “τριφύλλι”, αφού απογοήτευσε στους τέσσερις μήνες που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα.

Σήμερα (01/01) μάλιστα, ο Ιβάιλο Πέτεφ τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι με την Αλκή, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής, που σημαίνει με απλά λόγια, ότι ο Βούλγαρος τεχνικός του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σημειώνουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Αλκή ο Βύντρα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.