ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιστρέψει στην… κανονικότητα, μετά την «κακή παρένθεση» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Να επιστρέψει στην… κανονικότητα, μετά την «κακή παρένθεση» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τελείωσαν και για τους παίκτες της Ανόρθωσης, οι οποίοι σήμερα πρώτη μέρα του 2018, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τρίτης (02/01, 17:00) με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Ρόνι Λέβι, η οποία όμως αν θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζει.

Η Δόξα κάνει φέτος μία πολύ καλή πορεία, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και δεν είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος ανέλυσε στους παίκτες του με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι του αντιπάλου και τους ζήτησε μεταξύ άλλων, να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα ντέρμπι, χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου και χωρίς να σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (07/01) με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά το σχεδιασμό των αγωνιστικών του πλάνων, ο Ισραηλινός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (πλην του τιμωρημένου λόγω καρτών Βίκτορ που είναι μεγάλη απώλεια), ενώ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισιον λόγω ΑΕΚ, μιας και το ματς με τη Δόξα είναι δύσκολο και κρύβει αρκετές «παγίδες».

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται εκτός απροόπτου, από τους Σιβού (δεξιά), Πράνιτς (αριστερά), Σιντελνφελτ και Ντουγκλάο (αμφότεροι στο κέντρο της άμυνας).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να αγωνιστεί ο Οικονομίδης, με τον Γκάντσεφ να έχει πολλές πιθανότητες για να είναι πλάι του.

Ο Ραγιος θα αναλάβει το ρόλο του επιτελικού μέσου, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Αμπντουλάγιεφ και Σισέ, ενώ στην κορυφή θα πάρει θέση λογικά ο Καμαρά.

Σημειώνουμε ότι οι Οικονομίδης, Ράγιος και Καλό είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τη Δόξα, γιατί αν αντικρίσουν την κίτρινη κάρτα, θα χάσουν το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ!

Η Ανόρθωση προέρχεται ως γνωστό από το βαρύ 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε και όλοι στην «Κυρία» θεωρούν ότι ήταν απλά μία «κακή παρένθεση». Άπαντες γύρισαν σελίδα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ποδαρικό στο 2018 με το δεξί. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top