Επιμένουν οι Τούρκοι για Ποτέ (photo)

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ποτέ (photo)

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας “Fanatik”, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον Τουρκικών ομάδων για τον Μίκαελ Ποτέ.

Το εν λόγο άρθρο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης (2/1) αναφέρει ότι ο Αφρικανός επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων», βρίσκεται διαπραγματεύσεις  μαζί με την με τις Οσμάνλισπορ και Ρίζεσπορ.

Μάλιστα οι Τούρκοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας και το ποσό που είναι έτοιμη να δώσει η ομάδα της Άγκυρα για να κάνει δικό της τον Μίκαελ Ποτέ με αυτό να «αγγίζει» τις 850.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE