Ψάχνει… να κάνει το «μπαμ» από Αγγλία

Ψάχνει… να κάνει το «μπαμ» από Αγγλία

Ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά επιθυμεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός έχοντας εστιάσει στην μεταγραφική αγορά της Αγγλίας.

Oι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αξιοποιήσουν τις καλές μανατζερικές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει στο Νησί και σε συνδυασμό με την μόνιμη παρουσία του Γιάννη Βρέντζου εκεί για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ επιδιώκουν την αγορά ενός παίκτη που θα προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportday μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο «φευγάτος» από την Νιούκαστλ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με το όνομα του Σέρβου στράικερ να έχει «παίξει» και στο παρελθόν στην μεταγραφολογία του Ολυμπιακού.

Παρόμοιας δυσκολίας λύση είναι και ο Λέο Μπονατίνι, επιθετικός της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Γουλβς, με τον Βραζιλιάνο να μετράει την τρέχουσα σεζόν
26 συμμετοχές, 12 γκολ, 6 ασίστ και ο οποίος αγωνίζεται στην Αγγλία με την μορφή δανεισμού από την Αλ Χιλάλ Ριγιάντ.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η προσθήκη παίκτη που θα κάνει αφενός επικοινωνιακό «γκελ», αφετέρου θα προσδώσει ουσία και ποιότητα στην ομάδα.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE