Η Αστυνομία Κύπρου ζητά την βοήθεια του κοινού – Αγνοείται από τις 13/12 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά την βοήθεια του κοινού – Αγνοείται από τις 13/12 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό της MARICAR VALDEZ ARQUIOLA, 29 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εξακολουθεί να απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό τηλέφωνο 22802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE