ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Δεν με ενημέρωσε κανείς για τις 48χιλ.» - «Αν τα θέλουν θα πληρώσω» - VIDEO

Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Δεν με ενημέρωσε κανείς για τις 48χιλ.» - «Αν τα θέλουν θα πληρώσω» - VIDEO

Δεν πήρε ποτέ δάνειο από το κράτος, αλλά πρόκειται για έξοδα νοσηλείας, ανέφερε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του «TV one», ο τέως Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, την Τρίτη 2/1, ανέφερε ότι δεν πήρε ποτέ δάνειο, αλλά πρόκειται για έξοδα νοσηλείας, μετά από νοσηλεία για αφαίρεση καλοήθη όγκου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι, το 2000 κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λιποθύμησε, ενώ αφού διαγνωστικέ με όγκο στον εγκέφαλο και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο Λονδίνο.

Ακόμη, ο τέως Πρόεδρος εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για το ποσό των 48,000 ευρώ που οφείλει, πριν δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα.


Τέλος, ο κ. Βασιλείου δήλωσε ότι αν η Κυπριακή Δημοκρατία, κρίνει ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που δόθηκαν για νοσηλεία, τότε θα το κάνει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βασιλείου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top