Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Του Αλέκου Μιχαηλίδη
Η ανάλυση του περιβόητου master plan ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 12:00, ωστόσο ο Πρόεδρος μέχρι και τις 13:42 δεν είχε προσέλθει στον χώρο.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι υπουργοί και βουλευτές του ΔΗΣΥ, αλλά και γνωστές προσωπικότητες. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (βλ. κύρια φωτογραφία), ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσιάζει το «masterplan» ο Πρόεδρος – Μεγάλες οι φιλοδοξίες
Στον χώρο βρίσκονται από νωρίς και 100 υποστηρικτές του Νίκου Αναστασιάδη. Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου τους έκανε συστάσεις για να υποδεχθούν με ενθουσιασμό τον Πρόεδρο, παρακινώντας τους να χειροκροτήσουν δυνατά κατά την είσοδό του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις