ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

'Εριξε φως στα αίτια θανάτου η νεκροτομή του 53χρονου άνδρα από την Πάφο που έχασε τη ζωή του την Κυριακή (31/12).

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 02/01 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 53χρονου, ο οποίος απεβίωσε σε ταβέρνα στην Πάφο παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας στο ThemaOnline η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μας ανέφερε πως ο άτυχος 53χρονος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Θυμίζουμε πως το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βραδύ της Κυριακής (31/12) σε ταβέρνα στην Πάφο.

Ο άτυχος άντρας έφτασε στην ταβέρνα και ανέμενε τους φίλους του για να γλεντήσουν τον ερχομό του νέου έτος.

Σε κάποια στιγμή, κι ενώ καθόταν στην καρεκλά, απώλεσε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωναν τον θάνατο του.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.