ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

ΠΑΦΟΣ: 'Έσβησε' στην καρέκλα περιμένοντας τους φίλους του-Έλυσε το γρίφο η νεκροτομή

'Εριξε φως στα αίτια θανάτου η νεκροτομή του 53χρονου άνδρα από την Πάφο που έχασε τη ζωή του την Κυριακή (31/12).

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 02/01 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 53χρονου, ο οποίος απεβίωσε σε ταβέρνα στην Πάφο παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας στο ThemaOnline η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μας ανέφερε πως ο άτυχος 53χρονος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Θυμίζουμε πως το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βραδύ της Κυριακής (31/12) σε ταβέρνα στην Πάφο.

Ο άτυχος άντρας έφτασε στην ταβέρνα και ανέμενε τους φίλους του για να γλεντήσουν τον ερχομό του νέου έτος.

Σε κάποια στιγμή, κι ενώ καθόταν στην καρεκλά, απώλεσε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωναν τον θάνατο του.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE