Χωρίς τρεις για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (αποστολή)

Χωρίς τρεις για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (αποστολή)

Η ομάδα της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του παιχνίδιου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε όλους του, τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στην τελευταία προπόνηση και έτσι θα πάει στο “ΑΕΚ Αρένα” με τα μοναδικά προβλήματα του Καταλά και Λαρένα οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η επίσημη ενημέρωση:

Με πρωινή προπόνηση στο ΑEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα (Τετάρτη 03/01, 19:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Larena, Catala και Τούμπας.

H προπώληση των εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και αύριο (09:00-15:00).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE