«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

O Δημήτρης Ζήνωνος (Μάνατζερ), ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε το μήνυμα από την ανάρτηση του…

«Όταν πριν 12 περίπου χρόνια με κάλεσες για να μου ζητήσεις να σε εκπροσωπήσω λέγοντας μου έχεις άστρο εσύ μικρέ…ούτε εγώ ακόμα δεν είχα πιστέψει σε έμενα..Δάσκαλος, Μέντορας αλλά πάνω από όλα Φίλος..Σε ευχαριστώ φιλέ για όσα μου έδωσες και θα τα κρατώ μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τυχεροί όσοι συνεργαστήκατε μαζί σου, όλοι είχαν να πάρουν από εσένα πάντα χωρίς αντάλλαγμα .Υπόδειγμα ανθρώπου..Καλό σου ταξίδι φιλέ..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει..R.I.P».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο όρκος τιμής στους συναγερμικούς - «Δεν θα πληγωθούν ποτέ από μένα» - Τα ερωτήματα για τις Προεδρικές

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο όρκος τιμής στους συναγερμικούς - «Δεν θα πληγωθούν ποτέ από μένα» - Τα ερωτήματα για τις Προεδρικές

Την ώρα που έθετε στο προσκήνιο την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και την ανάγκη στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών, ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε αντιμέτωπος με επίμονες ερωτήσεις για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE