«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

O Δημήτρης Ζήνωνος (Μάνατζερ), ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε το μήνυμα από την ανάρτηση του…

«Όταν πριν 12 περίπου χρόνια με κάλεσες για να μου ζητήσεις να σε εκπροσωπήσω λέγοντας μου έχεις άστρο εσύ μικρέ…ούτε εγώ ακόμα δεν είχα πιστέψει σε έμενα..Δάσκαλος, Μέντορας αλλά πάνω από όλα Φίλος..Σε ευχαριστώ φιλέ για όσα μου έδωσες και θα τα κρατώ μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τυχεροί όσοι συνεργαστήκατε μαζί σου, όλοι είχαν να πάρουν από εσένα πάντα χωρίς αντάλλαγμα .Υπόδειγμα ανθρώπου..Καλό σου ταξίδι φιλέ..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει..R.I.P».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht