ΕΛΑΜ, ΕΦΕΝ τρομοκρατικές οργανώσεις σύμφωνα με τα κατεχόμενα - Ακόμα 24 στην λίστα

ΕΛΑΜ, ΕΦΕΝ τρομοκρατικές οργανώσεις σύμφωνα με τα κατεχόμενα - Ακόμα 24 στην λίστα

Το ΕΛΑΜ, η Χρυσή Αυγή, η ΕΦΕΝ περιλαμβάνονται στις 26 οργανώσεις που το "υπουργικό συμβούλιο" στα κατεχόμενα έχει κηρύξει παράνομες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην "επίσημη εφημερίδα του κράτους" στο πλαίσιο απόφασης του "υπουργικού συμβουλίου" για τη "νομοθεσία" περί αδικημάτων. Κάποιες από αυτές θεωρούνται και τρομοκρατικές. Στις 26 οργανώσεις περιλαμβάνονται το PKK/Kongragel, η Χεζμπολάχ, η τουρκική οργάνωση DHKP-C (αστική οργάνωση του ΡΚΚ), η Αλ Κάιντα, η φοιτητική οργάνωση ΕΦΕΝ , η Χρυσή Αυγή, το ΕΛΑΜ, το κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, η ένωση κουρδικών ενώσεων, το κόμμα των Κούρδων της Συρίας PYD, το Ισλαμικό Κράτος και άλλες, κυρίως κουρδικές, οργανώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE