«Νιώθω πολύ όμορφα, θα είμαι πιο έτοιμος στη συνέχεια»

«Νιώθω πολύ όμορφα, θα είμαι πιο έτοιμος στη συνέχεια»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο Βούλγαρος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Χριστοδούλου.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

“Νιώθω πολύ καλά στην Ομόνοια και είμαι χαρούμενος που πετύχαμε αρκετά γκολ απόψε, αλλά και που κράτησα το μηδέν παθητικό για όσο διάστημα αγωνίστηκα.

Νιώθω πολύ όμορφα στην Κύπρο, ο κόσμος είναι φιλικός, οι οπαδοί μας είναι υπέροχοι και τους ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Κυπριακό και Βουλγάρικο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά για να πετύχουμε και άλλες νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά, και μέσα από τις προπονήσεις, θα είμαι πιο έτοιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE