Οι σκέψεις για την επόμενη μεταγραφή και τα εκατομμύρια για Ζαχίντ!

Οι σκέψεις για την επόμενη μεταγραφή και τα εκατομμύρια για Ζαχίντ!

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παρασκευά

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Εάν και εφόσον προχωρήσει θετικά η περίπτωση απόκτησης του δεξιού ακραίου αμυντικού από την Μπέρμινγχαμ, Εμίλιο Νσούε, στον ΑΠΟΕΛ έχουν ως σκοπό να προχωρήσουν και στην απόκτηση μέσου.

Ήδη, έχει διαρρεύσει ότι για αυτή την κίνηση απασχολεί ο Γκανέζος μέσος, Εμπενεζέρ Οφορί, ο οποίος είναι γεννημένος 01 Ιουλίου 1995 και ανήκει στη Στουτγκάρδη.

Πάντως, στον ΑΠΟΕΛ οι σκέψεις είναι αρκετές για το πως θα προχωρήσει η ομάδα στο κεφάλαιο ενίσχυση, σε ποιες θέσεις, με το ζήτημα εγγραφής ή μη του Βάτερμαν να απασχολεί αρκετά και να αφορά και την περίπτωση παραχώρησης η μη του Γκουτίνο στην Πουμάς.  Κάτι, φυσικά, που η πληροφόρηση που έχουμε θα ξεκαθαρίσει μετά το εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Ιανουαρίου, αν όχι με τον Απόλλωνα μία βδομάδα αργότερα στο εξ αναβολής της 9ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε ότι όποιος αποκτηθεί για ενίσχυση της θέσης του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα θα πάρει τη θέση του Μιλάνοφ στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.  Άρα, για να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή, θα υπάρχει ο πονοκέφαλος για διοίκηση και τεχνική ηγεσία να υποδειχθεί παίκτης που θα διαγραφεί από το ρόστερ.

Όσον αφορά το θέμα Ζαχίντ, απορρίφθηκε πρόσφατα πρόταση από την Τουρκική ομάδα Μπασακσεχίρ για απόκτηση του ποδοσφαιριστή.  Μία πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με δεδομένο ότι στο συμβόλαιο του παίκτη με τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει η ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ, τότε απορρίφθηκε από τη διοίκηση Πετρίδη και εάν και εφόσον η ίδια η ομάδα, είτε κάποια άλλη, ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ζαχίντ, θα πρέπει να καταθέσει αυτό το ποσό εκατομμυρίων στον λογαριασμό των πρωταθλητών Κύπρου για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE