Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας’, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής, σχετικά με το θέμα της αναπομπής, του νομοθετήματος για τη σύσταση και τη λειτουργία της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου στην Αστυνομία Κύπρου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Από την ολομέλεια της Βουλής, δεν έγινε δεκτό το σημείο που αναφέρεται σε έρευνα μελών της Αστυνομίας που πιθανόν να εμπλέκονται σε αδικήματα διαφθοράς, χωρίς δικαστικό ένταλμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Μερικώς αποδεκτή η πρώτη αναπομπή για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία - Απορρίφθηκε η δεύτερη

Ο κ. Ιωνάς, δήλωσε ότι, «δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας», ενώ συμπλήρωσε ότι, «αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE