Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίδραση Ιωνά στη Βουλή: ‘Αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα΄- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας’, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής, σχετικά με το θέμα της αναπομπής, του νομοθετήματος για τη σύσταση και τη λειτουργία της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου στην Αστυνομία Κύπρου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Από την ολομέλεια της Βουλής, δεν έγινε δεκτό το σημείο που αναφέρεται σε έρευνα μελών της Αστυνομίας που πιθανόν να εμπλέκονται σε αδικήματα διαφθοράς, χωρίς δικαστικό ένταλμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Μερικώς αποδεκτή η πρώτη αναπομπή για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία - Απορρίφθηκε η δεύτερη

Ο κ. Ιωνάς, δήλωσε ότι, «δυσκολεύεται αφάνταστα το έργο της Αστυνομίας», ενώ συμπλήρωσε ότι, «αν δεν σπάσεις αυκά, δεν κάμνεις ομελέτα». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE