ΕΛΛΑΔΑ: Ήξεραν που να χτυπήσουν οι διαρρήκτες - Έφυγαν με 1,3 εκ. ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ: Ήξεραν που να χτυπήσουν οι διαρρήκτες - Έφυγαν με 1,3 εκ. ευρώ

Τη διάρρηξη οικίας και κλοπής του αστρονομικού ποσού των 1.300.000 ευρώ αλλά και 400 χρυσών λιρών Αγγλίας, κατήγγειλε Βολιώτης επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Γιώργου Δεληγεώργη, γνωστού επιχειρηματία της Θεσαλλικής πόλης, το προηγούμενο Σάββατο, άγνωστοι μπήκαν στην οικία του και έκλεψαν το μεγάλο χρηματικό ποσό και τις χρυσές λίρες που βρίσκονταν σε κρυψώνες μέσα στο σπίτι.

Ο κ. Δεληγεώργης, άνθρωπος με πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση στο Βόλο, υποστηρίζει ότι το ποσό του 1,3 εκ. ευρώ προέρχεται από ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε το 2014 αλλά και από εκταμιεύσεις που έγιναν πρόσφατα και σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία, θεωρεί ότι οι δράστες της κλοπής γνώριζαν ότι το ποσό αυτό αλλά και οι χρυσές λίρες Αγγλίας βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE