ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

Ανάκληση της άδειας οδήγησης για έξι οδηγούς, μέχρι οι σοβαρές τους υποθέσεις για τροχαίες παραβάσεις να εκδικαστούν από το Δικαστήριο, ζητά η Τροχαία, από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Τροχαία της Αστυνομίας, έστειλε δύο επιστολές στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ζητώντας ανάκληση άδειας οδήγησης από δύο οδηγούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται με ταχύτητες περίπου 200 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το όριο.

Ακόμη, ο «Φ» γράφει ότι ακόμα τέσσερις επιστολές ετοιμάζονται από την Τροχαία με παραλήπτη το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, αφού έχει την εξουσία να αφαιρεί την άδεια οδήγησης από ασυνείδητους οδηγούς, μέχρι οι υποθέσεις τους να εκδικάσουν από το Δικαστήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE