ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητά ανάκληση άδειας οδήγησης από το Τμ. Οδικών Μεταφορών

Ανάκληση της άδειας οδήγησης για έξι οδηγούς, μέχρι οι σοβαρές τους υποθέσεις για τροχαίες παραβάσεις να εκδικαστούν από το Δικαστήριο, ζητά η Τροχαία, από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Τροχαία της Αστυνομίας, έστειλε δύο επιστολές στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ζητώντας ανάκληση άδειας οδήγησης από δύο οδηγούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται με ταχύτητες περίπου 200 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το όριο.

Ακόμη, ο «Φ» γράφει ότι ακόμα τέσσερις επιστολές ετοιμάζονται από την Τροχαία με παραλήπτη το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, αφού έχει την εξουσία να αφαιρεί την άδεια οδήγησης από ασυνείδητους οδηγούς, μέχρι οι υποθέσεις τους να εκδικάσουν από το Δικαστήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE