ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μία δύσκολη αποστολή ξεκινά η χρονιά, αλλά θα παλέψει για τη… ζημιά (πιθανή ενδεκάδα)

Με μία δύσκολη αποστολή ξεκινά η χρονιά, αλλά θα παλέψει για τη… ζημιά (πιθανή ενδεκάδα)

Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη. Η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει η ώρα 17:00 στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας και είναι το αουτσάιντερ μέσα από αυτή την αναμέτρηση, αλλά οι παίκτες της ελαφράς ταξιαρχίας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επί ευκαιρίας της μίνι προετοιμασίας, που έγινε αυτές τις βδομάδες διακοπής ελέω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η τεχνική ηγεσία του Άρη είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε κάποιους τομείς που χρειάζονται βελτίωσης. Αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση φάνηκαν σε αρκετά παιχνίδια του Άρη, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να το ψάχνει όσο μπορεί με τις διαθέσιμες επιλογές παικτών του για να βρει το ιδανικό… «χάπι».

Πάντως, με διαφορετικά δεδομένα τότε, ο Άρης στο Τσίρειο Στάδιο ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στη 5η αγωνιστική, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο νεοαποκτηθείς, Νικόλας Εγγλέζου, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η εγγραφή του στα μητρώα του Άρη στην ΚΟΠ.
Οι Χριστοφόρου και Κύπρου, επίσης, ελέω τραυματισμού και ανετοιμότητας, αντίστοιχα, δεν θα είναι στην αποστολή του Άρη.

Πιθανό σχήμα για τον Άρη είναι Νουρεντινόφσκι κάτω από τα δοκάρια, Τροπάροφ και ένας εκ των Μαμμίδη ή Κυριάκου ή Ευσταθίου στο κέντρο της άμυνας, Μουλόπουλος και Ράντου στα αμυντικά άκρα, Παναγή και Νγκολόκ ως ανασταλτικά χαφ, Φράγκος πιο μπροστά τους, Γιούσεφ και Μαραγκουδάκης στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και Ιονίτα στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Παχίπης και Πάγκαλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top