Έχουν τα δίκια τους…

Έχουν τα δίκια τους…

Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, είναι το διασημότερο πρόσωπο της ημέρας στην Βραχονησίδα. 

Τη δουλειά της κάνει η κυρία Ειρήνη και πολύ καλά κάνει. Τη διόρισαν εκεί για να “ξεψαχνίζει” τέτοιου είδους υποθέσεις. 

Ύστερα από τις απαντήσεις που της έδωσε η ΚΟΠ (εμείς οι κοινοί θνητοί δεν τις ξέρουμε), δήλωσε ότι θα τις μελετήσει και θα πράξει δεόντως. 

Πάντως αν τελικά ανάψει οριστικά κόκκινο και δεν ισχύσει το… αποσπασματικό μέτρο της Ομοσπονδίας στην πορεία, θα έχουν δίκαιο οι ΑΕΛίστες να λένε ότι έγιναν “πειραματόζωα”. 

Κανονικά θα έπρεπε από χθες (που έγινε η ουσιαστική παρέμβαση της κυρίας Ειρήνης) να αρθεί προσωρινά το μέτρο και να ανοίξουν ταμεία σήμερα για την ανατολική του Τσιρείου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht