ΠΑΡΑ-THEMA

Όταν η ΡΕΑΛ Μαδρίτης αγόρασε για 2.500.000 πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και απέρριψε τον Κουτίνιο

Όταν η ΡΕΑΛ Μαδρίτης αγόρασε για 2.500.000 πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και απέρριψε τον Κουτίνιο

Μία άγνωστη στον πολύ κόσμο ιστορία, που μας γυρίζει πίσω στο 2008, αποκάλυψε η  ισπανική Marca και αναμεταδίδει το gazzeta.gr.

 

Τότε η Ρεάλ Μαδρίτης είχε απορρίψει τον Βραζιλιάνο πλέι μέικερ και προτίμησε να αγοράσει έναν άλλο συμπατριώτη του, επίσης 16χρονο, τον Αλίπιο για 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

 Ο Κουτίνιο τελικά αποκτήθηκε από την Ίντερ για 2 εκατομμύρια ευρώ, πήγε δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα και την Εσπανιόλ, για να καταλήξει στη Λίβερπουλ. Και πλέον είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα με 150 εκατομμύρια.

 Αντιθέτως ο Αλίπιο δεν έπιασε στη Ρεάλ, με συμμετοχή μόνο στη Β' ομάδα και το 2010 πήγε στη Μπενφίκα. Εκεί έμεινε ως το 2013 και ακολούθησαν η Αμέρικα της Βραζιλίας και η Αλ Σαριάχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Τη σεζόν 2013 - 2014 o Aλίπιο κατηφόρισε στο νησί μας φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, όπου έπαιξε σε 20 παιχνίδια, για να ακολουθήσει το 2014-15, ο Απόλλωνας Σμύρνης, στον οποίο αγωνίστηκε μόνο σε πέντε ματς, γιατί δεν έπεισε. Πλέον, παίζει σε μία μικρή ομάδα της Βραζιλίας...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top