Πρώτη δήλωση Χριστοδουλίδη για αφθώδη πυρετό: «Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» – Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η κυπριακή κτηνοτροφία μετά τη διασπορά του αφθώδους πυρετού.

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, Κάρλες Σόρια, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα!
Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και βοήθησα την ομάδα μου. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά.
Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και τώρα θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




