Πόση γκίνια αυτό το παιδί;

Πόση γκίνια αυτό το παιδί;

Ο νεαρός Κύπριος επιθετικός, Γιάννης Μαύρου, βγήκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τη… “ναφθαλίνη” έστω και για μερικά λεπτά και δικαίωσε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για την επιλογή του!

Συγκεκριμένα, πέρασε στο ματς στο 77΄ και έδωσε πνοή στην επίθεση της ομάδας του, όμως η γκίνια που τον κατατρέχει από πέρσι, δεν λέει να τον εγκαταλείψει, αφού στο 81΄ έχασε καταπληκτική ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ στο 87΄ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με μία κεφαλιά “δυναμίτη”!

Για καλή του τύχη όμως, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Αρουαμπαρένα, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα και έγραψε το 1-1!

Γκολ το οποίο πανηγύρισε έξαλλα ο Γιάννης Μαύρου (βλέπε κεντρική φωτογραφία), ο οποίος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και περιμένει πως και πως την ευκαιρία του, ελπίζοντας πως την επόμενη φορά, θα του κλείσει επιτέλους το μάτι η τύχη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE