ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος ξάφριζε την πόλη από το 2013 - Τον 'μάζεψε' η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος ξάφριζε την πόλη από το 2013 - Τον 'μάζεψε' η Αστυνομία

Κοντά στην εξιχνίαση 13 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, το 2013, βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά τη σύλληψη 24χρονου κατοίκου Λευκωσίας.  

Ο 24χρονος, τελούσε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε εναντίον του, μαρτυρία, σχετικά με άλλες 13 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, μεταξύ των ημερομηνιών 6 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2013. 
 
Εναντίον του εξασφαλίστηκε νέο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη την Τετάρτη 3/1.

Την Πέμπτη 4/1 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του, διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Το μήνυμα ότι ο στόχος είναι να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά μετέφερε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στους δύο ηγέτες – τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη - κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στην έδρα των Ηνωμένων  Εθνών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE