ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

Την Παρασκευή 5/1, θα παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου στα Νησιά Φίτζι, οι δύο Κύπριοι που κρατούνται στις τοπικές φυλακές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας Fijivillage.com, τα δύο αδέλφια από την Κύπρο, Λ.Π και Κ.Π, φέρονται να συμμετείχαν σε πολλαπλές ύποπτες συναλλαγές σε ΑΤΜ τον περασμένο μήνα, και πλέον τίθενται αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες, όπου θα τους απαγγελθούν το πρωί της Παρασκευής 5/1, στο Δικαστήριο Suva.

Οι δύο άνδρες είχαν προηγουμένως κατηγορηθεί από κοινού για 6 μετρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που αφορούσαν $ 3.060, αλλά τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από αυτά ήταν $ 150.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE