Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (04-01) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, πέρα του σχολίου του για τη νίκη της ομάδας επί της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το προσεχές ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για Τρισκόφσκι: «Σε λίγη ώρα θα έχουμε προπόνηση. Θα γίνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και θα τον δει το ιατρικό επιτελείο».

Για Μουρίγιο: «Δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην τελευταία προπόνηση».

Για τα κέρδη ενδεχόμενης επιτυχίας κόντρα στην Ανόρθωση: «Όταν κερδίζεις σε ντέρμπι αποκομίζεις πολλαπλά οφέλη. Παίρνοντας τη νίκη μπορούμε να κερδίσουμε σε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE