Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (04-01) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, πέρα του σχολίου του για τη νίκη της ομάδας επί της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το προσεχές ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για Τρισκόφσκι: «Σε λίγη ώρα θα έχουμε προπόνηση. Θα γίνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και θα τον δει το ιατρικό επιτελείο».

Για Μουρίγιο: «Δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην τελευταία προπόνηση».

Για τα κέρδη ενδεχόμενης επιτυχίας κόντρα στην Ανόρθωση: «Όταν κερδίζεις σε ντέρμπι αποκομίζεις πολλαπλά οφέλη. Παίρνοντας τη νίκη μπορούμε να κερδίσουμε σε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE