ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΕΛΙΣΤΑ: Έδωσε και 5χιλ. ευρώ και αποκλείστηκε και από τα γήπεδα ο 33χρονος

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΕΛΙΣΤΑ: Έδωσε και 5χιλ. ευρώ και αποκλείστηκε και από τα γήπεδα ο 33χρονος

Ο 33χρονος οπαδός της ΑΕΛ συνελήφθη μετά από βίαιη συμπεριφορά που εκδήλωσε εναντίον άντρα ασφαλείας, ο οποίος του ζήτησε να τον ελέγξει πριν την είσοδό του στο γήπεδο.

Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου καταχωρήθηκε εναντίον του υπόθεση βίας στα γήπεδα, βρέθηκε την Πέμπτη 4/1 ο 33χρονο οπαδός της ΑΕΛ που συνελήφθη πριν τον αγώνα μεταξύ της ομάδας του και του Απόλλωνα την Τετάρτη 3/1, στο Τσίρειο Στάδιο.

Η δίκη του 33χρονου ορίστηκε στις 21/1/2018.

Το δικαστήριο επέβαλε όρο στον 33χρονο να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση, ενώ μετά από αίτημα της κατηγορούσας αρχής, το δικαστήριο εξέδωσε και διάταγμα αποκλεισμού του από όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: 33χρονος AEΛίστας κτύπησε στο πρόσωπο υπεύθυνο ασφαλείας γιατί ήθελε να του κάνει έλεγχο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.