Ο ύποπτος φερόμενος νονός του τζόγου για Δήμαρχο – «Έδωκα του Φαίδωνος 25.000 ευρώ»

Ο ύποπτος φερόμενος νονός του τζόγου για Δήμαρχο – «Έδωκα του Φαίδωνος 25.000 ευρώ»

Ποσό ύψους 25.000 ευρώ υποστήριξε πως έδωσε στον Φαίδωνα Φαίδωνος, ένας εκ των κατονομασθέντων που έδωσε ο Δήμαρχος ως ύποπτο για την τοποθέτηση βόμβας στο όχημα της μητέρας του (25/12).

 Συγκεκριμένα, όταν ο εν λόγω ύποπτος κλήθηκε για κατάθεση στο ΤΑΕ Πάφου σε σχέση με την υπόθεση, ήταν ιδιαίτερα έντονος, εκφράζοντας την έκπληξή του που θεωρείται ύποπτος και κατονομάστηκε από τον Δήμαρχο.

 Για να στηρίξει, μάλιστα, τη θέση του είπε στους ανακριτές ότι είχε στηρίξει οικονομικά την προεκλογική καμπάνια του Φαίδωνος για την Δημαρχία της Πάφου.

«Είμαστε σοβαροί; Έτυχε στην προεκλογική του, να ήμουν στο επιτελείο του ως τις 04:00 το πρωί. Τότε δεν ήμουν υπόκοσμος. Τώρα έγινα;» είπε χαρακτηριστικά.

 Ακόμη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έδωκα του 25.000 ευρώ για να στηρίξω την υποψηφιότητά του».

Να σημειώσουμε πως στην πόλη της Πάφου συζητείτε έντονα το θέμα των προσώπων που έδωσε ως ύποπτους ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ι.Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE