Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Ανοικτή δημοπρασία «ΑΓΑΠΗΣ» με υπογεγραμμένη φανέλα

Το Καραισκάκειο ίδρυμα με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση, διοργανώνει ανοικτή δημοπρασία “ΑΓΑΠΗΣ”….για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Αν η αγαπημένη σας ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ, τότε μπορείτε να κάνετε τη δική προσφορά στη σελίδα του Καραισκάκειου Ιδρύματος στο Facebook (Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation ή Karaiskakio Foundation public group page) για να αποκτήσετε μία από τις δύο  φανέλες που είναι υπογεγραμμένες από όλη την ομάδα.

Αρχική τιμή €150 για τη κάθε μία.

Η δημοπρασία λήγει Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00.
Για περαιτέρω πληροφορίες στο [email protected] ή 22210858 και 95119565.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE