Ξεκίνησε η δουλειά για το ντέρμπι με την «Κυρία»! Τι έγινε στην προπόνηση

Ξεκίνησε η δουλειά για το ντέρμπι με την «Κυρία»! Τι έγινε στην προπόνηση

Η ΑΕΚ ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση

Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (04/01) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (03/01) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Κυριακή 07/01, 16:00) θα είναι επίσης πρωινές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.