Ξεκίνησε η δουλειά για το ντέρμπι με την «Κυρία»! Τι έγινε στην προπόνηση

Ξεκίνησε η δουλειά για το ντέρμπι με την «Κυρία»! Τι έγινε στην προπόνηση

Η ΑΕΚ ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση

Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (04/01) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (03/01) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Κυριακή 07/01, 16:00) θα είναι επίσης πρωινές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.