Το προϊόν του ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτοί που επωφελούνται (photo)

Το προϊόν του ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτοί που επωφελούνται (photo)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ανόρθωση ενημερώνει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου γνωστοποιεί πως από σήμερα και μέχρι την μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ (07/01, 16:00), το προϊόν αγώνα θα είναι η αδιάβροχη τσάντα πλάτης της Ανόρθωσης και θα παρέχεται στους φιλάθλους μας με έκπτωση μέχρι και 20%.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και όσοι έχουν Mastercard Anorthosis θα επωφελούνται 20% έκπτωση ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο η έκπτωση θα φτάνει το 15%.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχει επιλεγεί ως προϊόν του αγώνα η αδιάβροχη τσάντα πλάτης όπως φαίνεται στην φωτογραφία».

26543116_10155414179701871_1793771670_o

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.