LIFESTYLE

Game of Thrones και σε γραμματόσημα

Game of Thrones και σε γραμματόσημα

Η Νταενέρις Ταργκάρυεν, ο Τζον Σνόου και η Άρια Σταρκ περιλαμβάνονται στους ήρωες της πετυχημένης αμερικανικής σειράς Game of Thrοnes που τιμώνται από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με την έκδοση σειράς 15 γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα, που θα πωλούνται από τις 23 Ιανουαρίου, εκδόθηκαν για να «σηματοδοτήσουν τη μεγάλη βρετανική συνεισφορά στη σειρά» που προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Συνολικά 10 χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους πρώτους επτά κύκλους της σειράς, μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα απεικονίζονται στα γραμματόσημα, το καθένα από τα οποία κοστίζει 65 πένες (σχεδόν 73 λεπτά του ευρώ).

Την πλειονότητα των βασικών αυτών χαρακτήρων ερμήνευσαν Bρετανοί ηθοποιοί, ενώ τα γυρίσματα της σειράς, της οποίας ο όγδοος κύκλος αναμένεται εντός του έτους ή το 2019, έγιναν κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πέντε ακόμη γραμματόσημα απεικονίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο, τον Βασιλιά της Νύχτας και τους Λευκούς περιπατητές, ανταρόλυκους, δράκους και γίγαντες.

«Όπως και η σειρά, έτσι και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή», προβλέπουν τα βρετανικά ταχυδρομεία στην ηλεκτρονική τους σελίδα, μέσω της οποίας δέχονται προπαραγγελίες για τα γραμματόσημα και συναφή προϊόντα αφιερωμένα στη σειρά, όπως μετάλλια και περιορισμένες εκδόσεις.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφιά από nottinghampost.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top