«Καρφιά» Μουρίνιο για συναδέλφους του: «Εγώ δεν συμπεριφέρομαι ως κλόουν στον πάγκο»!

«Καρφιά» Μουρίνιο για συναδέλφους του: «Εγώ δεν συμπεριφέρομαι ως κλόουν στον πάγκο»!

Για μια ακόμη φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να προβεί σε ρεσιτάλ… αυτοεκτίμησης και να πετάξει τα «καρφιά» του για άλλους προπονητές.

«Επειδή δεν συμπεριφέρομαι ως κλόουν στον πάγκο (απαντώντας σε ερώτηση για τη συμπεριφορά των Πεπ Γκουαρδιόλα, Αντόνιο Κόντε, Γιούργκεν Κλοπ την φετινή σεζόν) σημαίνει ότι έχασα το πάθος μου;

Προτιμώ τον δικό μου τρόπο, δείχνει πολύ περισσότερη ωριμότητα, είναι καλύτερο για τον σύλλογο μου και εμένα.

Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν τρελός στον πάγκο, με αυτόν τον τρόπο ένας άνθρωπος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του, όχι στο τι συμβαίνει μπροστά στις κάμερες.

Όσο για το μέλλον μου, έχω συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2019 και ασφαλώς βλέπω τον εαυτό μου εδώ και την επόμενη σεζόν, εφόσον με ρωτάτε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE