Προσέγγισαν Σαρλερουά για Φορτούνα, ο οποίος… «βγάζει μάτια»!

Προσέγγισαν Σαρλερουά για Φορτούνα, ο οποίος… «βγάζει μάτια»!

Θυμάστε τον Αγκολέζο παιχταρά, Νούριο Φορτούνα που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΛ ως δανεικός και είχε στα περισσότερα παιχνίδια, πολύ καλή παρουσία;

Ο Φορτούνα λοιπόν, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαρλερουά, έχει πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής στο Βελγικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών οι Γαλλικές Μπορντό και Νανσί, έχουν ήδη προσεγγίσει τους Βέλγους για να τον αποκτήσουν!

Η Σαρλερουά όμως η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του Βελγικού πρωταθλήματος, εμφανίζεται διστακτική στο ενδεχόμενο πώλησης του τον Ιανουάριο, αφού ο Αγκολέζος αριστερός μπακ είναι από τις πολυτιμότερες μονάδες του ρόστερ και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE