ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο - Αγνώριστο το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο - Αγνώριστο το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/1 στη βροχερη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 πρόσωπα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, στα φώτα τροχαίας της Emporium Cars στη Λεμεσό.


Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με το δρόμο να γεμίζει με κομμάτια σιδερικών και από τα δύο οχήματα, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό ενός εκ των επιβαινόντων του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, μέρη του οχήματος και της μοτοσικλέτας ήταν διασκορπισμένα σε μεγάλη απόσταση.


Αμέσως κλήθηκαν στη σκηνή ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν στο Νοσοκομείο 4 τραυματισμένα πρόσωπα ενώ περιπολικά της τροχαίας προσπαθούν υπό δυνατή βροχόπτωση προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE